Nyheter

Hej alla! Vi Spelis hjälper återigen Massive Entertainment - A Ubisoft Studio att hitta personer som spelat Watch Dogs serien. Gärna någon som spelat en del i dessa spel.

Då Massive söker några personer som är döva/hörselskadade att testa deras nya spel, Watch Dogs Legion (släpps våren 2020).

Är du döv/hörselskadad? Och har spelet Watch Dogs serien, och är i Malmö den 16 augusti. Kontakta mig på viktor.jaderlund@gmail.com

Testet går ut på att se om spelet är anpassat för personer som är döva/hörselskadade. Och vi som ska testa spelet får möjlighet att påverka och tipsa utvecklarna hur de kan förbättra spelet.

Jag kan INTE garantera att det blir just du som medverkar på denna dagen. Men anmäl ditt intresse, så återkommer jag i början av nästa vecka.

// Viktor från Spelis-styrelsen
... Läs merSe mindre

Hej alla!

Företaget Massive Entertainment - A Ubisoft Studio har kontaktat oss i Spelis och eftersöker döva The Divison 2 spelare.

De har gjort en enkät och vill förbättra innehållet på spelet så det är bättre anpassat för döva/hörselskadade. Speciellt när det gäller NPC (non playable character) och hur man märker dem när man är döv eller hörselskadad.

Dock är enkäten på engelska.
Denna film "tolkar" jag de engelska frågorna för er som inte förstår engelska bra.

Länk till enkäten:
www.surveymonkey.com/r/tctd2_accessibility

Kontakta gärna oss om något är otydligt eller ni inte förstår.
//Spelis
... Läs merSe mindre

Imorgon fredag 10 maj är det vårens eventuella sista Spelis verksamhet! Sen vi börjar igen på hösten.
Vi har öppet kl 17:00 på Spelens Hus på Nobelvägen 145A. Välkommen hit!
... Läs merSe mindre

4 månader sedan

Spelis - teckenspråkig spelförening

Vi tipsar om Dövfilmfestival Skånes extra event som sker den 24 maj!

Filmen har undertexter.

Dövfilmfestival Skåne
Hej alla! Vi informerar om en extra event i samband med Dövfilmfestival Skåne 2019. Se filmen för mer information. (filmen har undertexter).
Eventet har rekommenderat åldersgräns på 15 år.
Eventet kommer inte ha teckenspråkstolk.

Vid funderingar eller frågor, vänligen kontakta oss.
MVH arbetsgruppen.
... Läs merSe mindre

Nu på fredag är det Spelis verksamhet på Spelens Hus. Vi börjar 17.00 och håller på fram till ca 20.00-21.00. Vi ses! ... Läs merSe mindre