Nyheter

Glöm inte vårt spelträff på online i Board Game Arena kl 17:00 idag. Vi kommer att börja med Carcassonne sen vi får se vad det blir sen. Vi ses där! 👋

Vi har en discord server och en kanal som vi kan chatta och hjälpa till med Board Game Arena.

Länk till vårt Discord: discord.gg/GjXaE2
Länk till vårt grupp i BGA: boardgamearena.com/group?id=5363277
... Läs merSe mindre

På torsdag ordnar vi spelkväll på internet med brädspel.

När: kl 17 imorgon (30 april 2020)
Var: Boardgamearena.com.

Skapa ett konto på sidan och sen går du till "Community" och leta efter gruppen "Spelis" och gå med där. Sen gå till "Spela nu" och välj spelet carcassone och gå med i ett spel som är för Spelis-gruppen. Se också filmen där vi visar hur.

Behöver du hjälp: vi har en discord-server du kan chatta och få hjälp.

Länkar:
* BGA: www.boardgamearena.com
* Discord: discord.gg/agDZEKA
... Läs merSe mindre

Vi har tråkiga nyheter.
All vår verksamhet är även inställd i maj månad.
Så vi får återkomma när det blir verksamhet igen framöver.

/ Spelis-styrelsen
... Läs merSe mindre

Unga Hörselskadade letar efter döva/hörselskadade gamers som vill testa spel för EA DICE under perioden 27 april – 1 maj! De som deltar får spela ett spel under 1-2 timmar och sen lämna feedback till dem.

Även du som inte brukar spela men är intresserad av att delta är välkommen.

Se deras inlägg nedan för mer info om hur du anmäler dig.Vi letar efter dig som är Gamer eller som vill testa datorspel, under 27 april – 1 maj!

Sedan 2017 så har Hanna (UH:s organisationsamordare) varit med i en referensgrupps till EA DICE i Stockholm (som bland annat gjort spel som Battlefield, Star Wars Battlefront). De jobbar för tillfället med att göra spel mer inkluderande för spelare med olika funktionsvariationer. Som en del av detta arbete utför dom nu studier med hjälp av deltagare som har någon form av hörselskada (dövhet, hörselnedsättning etc.).

Som deltagare så kommer man hemifrån spela ett spel i 1-2 timmar som EA DICE skickar till dig. Som spelare så kommer man få lämna feedback på hur spelet uppfattades av och utifrån era behov. Som kompensation för detta kommer varje deltagare få ett gratis spel.

Om ni känner någon som skulle kunna vara intresserad av att delta i denna studie skulle vi vara enormt tacksamma om ni delar detta meddelande med dem samt länken där de kan anmäla sig.
Kom ihåg att detta är under perioden 27 april – 1 maj!

Anmäl dig här: eaca.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_cu0fj5IwqFAJiyF

DICE: Vi accepterar deltagare över 13 års ålder och tyvärr behöver de spela spelet under de timmar nämnda i inbjudan då studien kommer vara modererad av en av våra researchers.

Hanna håller på att starta upp en Discord chatt som kommer heta UH Gamers, mejla hanna@uh.se om du vill gå med i discorden!
... Läs merSe mindre

Vi tipsar om att Sony skänker bort gratis spel. Har du en ps4? Gå in och ladda ned dessa två gratis spel. Gäller under perioden 16 april till 6 maj.Vi presenterar initativet Play At Home: play.st/2VqnjFW
Stanna hemma och ladda ner Uncharted: The Nathan Drake Collection och Journey gratis från 16 april til 6 maj. #PlayAtHome 💙
... Läs merSe mindre